Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Оновлений Audi R8 - ідеальний суперкар

На початку року німецька компанія Audi презентувала рестайлінгову модифікацію суперкара на ім҆ я R8. Новачок зберіг неперевершений атмосферний 10-циліндровий силовий агрегат та збільшив потужність двигуна до 560 к.с. у базі та до 610 к.с. у версії с приставкою Plus. Оновлене купе вже продається на європейському ринку, а ціни стартують з позначки в 130 тисяч євро.

Головні зміни в екстер҆ єрі пов҆ язані перш за все з передньою частиною автомобіля. В очі одразу впадає нова радіаторна рещітка на світлодіодна оптика, яка виконана на світлодіодах. До переліку опцій потрапили нові кольори для кузова та легкосплавні диски. Якщо придивлятися більш уважно то можна побачити і новий спойлер та сплітер в задній частині купе.

Під капотом як і очікувалось встановлено величезний 5,2-літровий атмосферний бензиновий двигун потужністю 560 к.с. та крутним моментом 550 Нм. Розгін з 0 до 100 км/год відбувається за 3,4 секунди при цьому максимальна швидкість сягає 300 км/год. У варіанті R8 V10 Plus силова установка видає вже 610 к.с. що підвищює максимальну швидкість до 310 км/год та дозволяє розігнати суперкар до першої сотні всього за 3,1 секунду. В парі з двигуном агрегатується 7-ступенева роботизована коробка перемикання швидкостей. Середня витрата пального базової модифікації R8 складає біля 12 літрів на кожні 100 км пробігу.

Інтер҆ єр рестайлінгової Audi R8 доведений до найвищої якості та спортивного стилю. Сидіти за кермом купе і до цього було приємно, але завдяки новим матеріалам оздоблення та декору водій може відчути себе пілотом суперкару, який вирізняється розкішним салоном та індивідуальним дизайном.

Доведенням інших систем в автомобілі займались інженери концерну, які налаштували R8 таким чином,що купе стало більш слухняним при керуванні та стабільно поводить себе на високих швидкостях. Динамічне керування та електромеханічне рульове управління зазнали суттєвих змін, які покращили і без того непогані якості німецького суперкара. Серед режимів руху автомобіля під назвами: Comfort, Auto та Dynamic можна вибрати найбільш підходящий в залежності від бажання водія. Також є індивідуальні режими та параметри прошиті в оболочці R8 Performance…

 

 

19.11.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Оновлений Audi R8 - ідеальний суперкар

Політика конфіденційності